Bejaarde dame overvallen in woning Narcislaan | Regio15.nl

Bejaarde dame overvallen in woning Narcislaan

Den Haag - De recherche onderzoekt een woningoverval die plaatsvond woensdag 9 september op de Narcislaan omstreeks 12.00 uur. De politie komt graag in contact met getuigen.


Twee onbekende vrouwen overvielen woensdag 9 september een 96-jarige Haagse in haar woning. De vrouwen belden aan waarop het slachtoffer - die dacht dat haar maaltijd bezorgd zou worden - de deur opende. Direct werd zij hardhandig de woning ingeduwd. Eén van de vrouwen doorzocht vervolgens de woning de ander bleef bij het slachtoffer staan. De belagers namen geld mee van de vrouw en verlieten na enige tijd de woning weer, de vrouw alleen achterlatend. Het slachtoffer is erg aangedaan en hierdoor is verder weinig bekend van het incident. De politie heeft uitvoerig onderzoek gedaan in de woning van het slachtoffer. Ook is er buurtonderzoek gedaan.

Van één van de verdachten is het volgende signalement bekend: vrouw in de leeftijd van 35 tot 40 jaar oud, vermoedelijk Oost Europees, sprak Nederlands met een accent.  

Tips? Bel de politie

Heeft u iets opmerkelijks gezien op de Narcislaan? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de verdachten? Belt u dan met de politie via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.