17-jarige jongen beroofd aan de Mainstroom | Regio15.nl

17-jarige jongen beroofd aan de Mainstroom

Zoetermeer - Een 17-jarige jongen werd dinsdag 1 december omstreeks 14.45 uur, toen hij een flat aan de Mainstroom wilde verlaten, beroofd van zijn geld.


Het slachtoffer was bij een vriend op bezoek geweest toen hij rond 14.45 uur de flat wilde verlaten. In de centrale hal stonden twee jongens. Eén van hem greep het slachtoffer bij de keel terwijl de ander hem van zijn geld beroofde. Buiten stonden vermoedelijk twee handlangers op de uitkijk. Nadat ze het slachtoffer hadden beroofd verlieten de twee daders via de achterzijde de flat.

Signalementen

Dader 1 greep het slachtoffer in de centrale hal van de flat bij de keel. Hij heeft een lichtgetinte huidskleur en is tussen de 18 en 20 jaar oud. Hij is tussen 1.65 m en 1.70 m lang en droeg een korte groene jas met capuchon.

Dader 2 beroofde het slachtoffer van zijn geld terwijl dader 1 hem vast hield. Het gaat om een lichtgetinte man, tussen de 18 en 20 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en is tussen de 1.75 m en 1.80 m lang. Hij had een ongeschoren baardje en droeg een blauwe gewatteerde jas tot op de heup. De jas was voorzien van een capuchon. Verder droeg hij een donkere broek.

Van de personen die buiten de flat stonden zijn geen signalementen beschikbaar.

Oproep getuigen

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche van Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.