Inbrekers op de vlucht | Regio15.nl

Inbrekers op de vlucht

Wassenaar - Agenten ontvingen een melding van een inbraak bij een woning aan de Oud Wassenaarseweg omstreeks 19.30 uur. Toegesnelde politie eenheden zagen de verdachten op motorrunners wegrijden. Hierop startte een grootschalige zoekactie.


Op het moment van de inbraak waren de bewoners thuis, zij alarmeerde de politie. Agenten die snel ter plaatse waren zagen hoe de drie verdachten er op motorrunners vandoor gingen. Korte tijd later zag een motoragent in Den Haag motorrunners rijden die voldeden aan het signalement van de verdachten uit Wassenaar. Bij het zien van de agent gingen de drie mannen er direct vandoor. Tijdens deze vlucht ging één van de motoren onderuit waardoor de twee verdachten te voet verder vluchtten. De derde verdachte op de motorrunner wist te ontkomen.

Zoekactie

Agenten zochten geruime tijd naar de verdachten die te voet gevlucht waren, de hulp van de politiehelikopter en speurhonden werd ingeschakeld. Ook is onderzoek gedaan naar verschillende spullen die zijn aangetroffen. Uit onderzoek aan de motorrunner bleek dat deze was gestolen. De verdachten wisten te ontkomen. Het onderzoek naar de identiteit van de verdachten loopt.

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien bij de woning aan de Oud Wassenaarseweg? Of tijdens de zoektocht van de politie? Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de verdachten belt u dan met 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.