Dinsdag in Team West | Regio15.nl

Dinsdag in Team West

Leiden, Den Haag - De hulp van de kijkers is ook deze week weer nodig bij het oplossen van een aantal misdrijven uit de regio.


Dinsdag 24 november komen daarom onder voorbehoud de volgende zaken aan bod in het regionale opsporingsprogramma Team West:

Overval avondsupermarkt Furcan Den Haag  

Twee medewerkers en wat klanten van een supermarkt aan de De La Reyweg in Den Haag werden op zaterdag 28 november overvallen door twee mannen. De twee gemaskerde mannen bedreigden iedereen die aanwezig was en zijn er met een buit vandoor gegaan.

Overval Shellstation Leiden  

Op zaterdagavond 5 december vieren veel mensen Sinterklaas. Het is dan ook niet erg druk bij het Shell tankstation aan de Vijf Meilaan in Leiden. Twee overvallers zagen hun kans schoon om bij het tankstation toe te slaan.

Zware mishandeling Laan van NOI Den Haag

Vier mannen worden gezocht voor een zware mishandeling in Den Haag. Het ging er daarbij zo heftig aan toe, dat het slachtoffer zoals het er nu naar uit ziet blijvende schade aan zijn oog heeft opgelopen. De vier staan duidelijk op camerabeelden.

Kort
In de rubriek met korte zaken onder meer een vrouw die een tas steelt van een klant van een schoenenwinkel en een man die een kluisje in een sportschool openbreekt en daaruit twee paspoorten wegneemt.

Tips

Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.

Aangepast uitzendschema
Vanwege de actie voor de voedselbank, wordt Team West dinsdag 15 december pas om 19.00 uur voor het eerst uitgezonden en de rest van de avond herhaald. Vanwege de live-uitzending rondom de voedselactie, komen de herhalingen van woensdag te vervallen. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.