24-jarige vrouw beroofd van telefoon; politie zoekt getuigen | Regio15.nl

24-jarige vrouw beroofd van telefoon; politie zoekt getuigen

Den Haag - Op zaterdag 12 december werd een 24-jarige vrouw omstreeks 20.15 uur ter hoogte van het Johanna Westerdijkplein door twee jongens van haar mobiele telefoon beroofd.


Het slachtoffer is via de Stationsweg-tunnel aan het HS en het Johanna Westerdijkplein, naar de Waterloop gelopen. Daar werd zij op het bruggetje door twee jongens beroofd van haar mobiele telefoon. De daders zijn vermoedelijk tussen 14 en 16 jaar oud.

Signalementen

Dader 1 greep haar van achter bij haar keel, terwijl dader 2 riep dat ze geld moest geven. Het slachtoffer wist zich los te wurmen. Op dat moment zag zij dat dader 2 een wapen in zijn rechterhand had. Toen het slachtoffer de twee zei dat ze geen geld had, moest ze haar mobiele telefoon afgeven.De daders renden vervolgens weg in de richting van het Johanna Westerdijkplein, de doorsteek door en staken de Stamkartstraat over. Het slachtoffer zag dat één van de daders zich omdraaide en in haar richting liep. Zij kon zich verschuilen achter een paar containers, die op de Stamkartstraat stonden. Daders zijn vermoedelijk weggerend in de richting van het Leeghwaterplein.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.