Laatste uitzending in 2015 van Team West | Regio15.nl

Laatste uitzending in 2015 van Team West

Den Haag - Ook in de laatste uitzending van Team West in 2015 wordt de hulp van de kijkers ingeroepen bij het oplossen van een aantal misdrijven uit de regio.


Dinsdag 22 december komen daarom onder voorbehoud de volgende zaken aan bod in het regionale opsporingsprogramma Team West:

Mishandeling Zoutkeetsingel Den Haag
Op 20 november is er rond 04.00 uur een mishandeling geweest op de Zoutkeetsingel. Een 44-jarige man werd het slachtoffer.

Straatroof Karperdaal Loosduinen Den Haag
Op 15 november vond er een straatroof plaats op het Karperdaal. En man met een mes bedreigde het slachtoffer en eiste zijn spullen. 

Beroving Boskoop
Een oudere man werd 31 oktober het slachtoffer van een beroving op St Janshof

In het blok korte zaken een overval op een geldloper in Zoetermeer en een beroving van een taxichauffeur Maasdijk.

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.

Uitzending
Team West wordt dinsdagavond om 17.00 uur uitgezonden op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.