Dinsdag in Team West | Regio15.nl

Dinsdag in Team West

Den Haag - Dinsdag 9 februari vraagt de politie de hulp van de kijkers weer bij een uitzending van het regionale opsporingsprogramma Team West.


De politie gaat weer op zoek naar de identiteit van een aantal verdachten van misdrijven. Dinsdag komen daarom -onder voorbehoud- de volgende zaken aan bod:

Overval Subway Den Haag
Op maandag 25 januari vond er een overval plaats op de Subway aan de Waldorpstraat. De dader heeft 20 minuten voordat hij het feit pleegde gewacht en gepost op de Subway.

Overval Coop Den Haag

Twee daders overvallen de COOP in de prins Hendrikstraat in Den Haag

Overval Laan van Roos en Doorn Den Haag
Twee mannen plegen een woningoverval. De daders nemen twee dure auto's weg die later terug zijn gevonden op het industrieterrein Oude Middenweg in Den Haag.

Inbraak met geweld Rijswijk

Inbraak in een woning aan de Verhagen Metmanstraat waarbij de daders worden overlopen door de bewoner.

Overval Savelberghof Gouda

Op 25 januari werd een 89-jarige man in zijn woning overvallen. Het slachtoffer komt ten val en wordt bedreigd met een wapen.

Kort
In de rubriek met korte zaken onder andere beelden van een pinner die geld opneemt met een pas die niet van hem is.

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.

Uitzending
Team West wordt dinsdagavond om 17.00 uur uitgezonden op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.