Gewonde bij steekincident Delftselaan | Regio15.nl

Gewonde bij steekincident Delftselaan

Den Haag - De politie onderzoekt een steekincident waarbij een 22-jarige Hagenaar gewond raakte.


Agenten hielden op de Delftselaan twee 20-jarige plaatsgenoten aan die mogelijk bij het voorval betrokken zijn. De politie onderzoekt wat exact heeft plaatsgevonden en de rol van de 20-jarigen.

Getuigen meldden op donderdagavond 25 februari rond 18:05 uur het steekincident bij de politie, die direct ter plaatse ging. In de Delftselaan zagen agenten het slachtoffer in een auto. Hij had een steekwond die direct behandeld moest worden en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee 20-jarige plaatsgenoten zijn aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij het voorval. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar.

Tips voor onderzoek

Omdat niet duidelijk is wat zich precies heeft afgespeeld stelt de politie een uitgebreid onderzoek in en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u iets gezien en nog niet uw verhaal volledig met de politie kunnen delen, of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Bel dan 0900-8844. Geeft u uw tips liever anoniem, dan kunt u Meld Misdaad Anoniem bellen via 0800-7000.