Getuigen autobranden in de Molenwijk gezocht | Regio15.nl

Getuigen autobranden in de Molenwijk gezocht

Den Haag - Rechercheurs onderzoeken autobranden die de afgelopen week plaatsvonden in de Haagse Molenwijk. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Op 4, 5 en 6 en 15 mei raakten in totaal vier auto's door brand total-loss. Op 7 mei werd een brandstichting voorkomen.


In de Ketelstraat vond op 4 mei rond 22:50 uur een autobrand plaats. Rond 22:25 uur de volgende dag, 5 mei, brandde een auto volledig uit op de Noordpolderkade. Op 6 mei bluste de brandweer rond 22:30 uur een autobrand op de Laakweg. Een dag later, op 7 mei, rond 23:30 uur was er op de Spilstraat een poging tot brandstichting. Na een periode van betrekkelijke rust was in de vroege morgen van 15 mei een bestelbus aan de Ketelstraat aan de beurt.

Getuigenoproep

De politie gaat uit van brandstichting en onderzoekt of er sprake is van een verband tussen de branden. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze branden te maken heeft? Of heeft u een camera waarop de brandstichters mogelijk te zien zijn? Dan komt de politie graag met u in contact. Bel 0900-8844 of vul het tipformulier in. Geeft u liever uw tip anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Ketelstraat 4 mei


Noordpolderkade 5 mei


Laakweg 6 mei


Ketelstraat 15 mei