Getuigen aanrijding en handgemeen gezocht | Regio15.nl

Getuigen aanrijding en handgemeen gezocht

Den Haag - Op de Loevesteinlaan ter hoogte van de Melis Stokelaan vond op woensdag 17 augustus rond 16:50 uur een aanrijding plaats.


Vlak voor de aanrijding vond er een handgemeen tussen de bestuurders plaats. De politie onderzoekt of de aanrijding opzettelijk was en vraagt getuigen om zich te melden. Drie Hagenaars werden aangehouden.

Op de kruising werd een grijze Ford aangereden door een grijze Audi. De Audi reed vervolgens weg. De 25-jarige bestuurder meldde zich kort daarna op het politiebureau. Voorafgaand aan de aanrijding vond een handgemeen plaats tussen de inzittenden van de twee auto’s. Om hun rol te onderzoeken hielden agenten beide bestuurders, de 25-jarige die zichzelf meldde en de 20-jarige bestuurder van de Ford, aan voor onderzoek. Ook de passagier van de 20-jarige werd aangehouden, dit betrof een 19-jarige Haagse. Daarnaast werden de twee auto’s in beslag genomen. De politie zoekt getuigen van het handgemeen en de aanrijding. Bent u getuige geweest van een of beide situaties? Bel dan 0900-8844.