Twee verdachten poging inbraak aangehouden | Regio15.nl

Twee verdachten poging inbraak aangehouden

Voorburg - Een oplettende buurtbewoner gaf de politie informatie, zodat zij donderdagavond 6 oktober om 21:00 uur aan de Parkweg twee verdachten van woninginbraak konden aanhouden.


De twee mannen, een 23-jarige en een 24-jarige man uit Den Haag, worden verdacht van een poging inbraak in een woning. De politie zoekt getuigen.

Om 20.35 uur zag een bewoner twee mannen op een dak van een woning aan de Schoolstraat staan. Vervolgens zag de bewoner dat de mannen van het dak sprongen en in onbekende richting met een fiets wegliepen. De melder vermoedde dat er ingebroken werd en belde direct de politie.
 

Doordat de buurtbewoner een goed signalement aan de politieagenten gaf, werden de twee verdachten korte tijd later aan de Parkweg aangehouden. De twee mannen zitten nog vast voor nader onderzoek. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Hebt u iets gezien van dit incident of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de politie Leidschendam-Voorburg via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.