Man duwt vrouw opzettelijk tegen rijdende auto | Regio15.nl

Man duwt vrouw opzettelijk tegen rijdende auto

Den Haag - Een 57-jarige vrouw uit Den Haag raakte dinsdag 20 december gewond toen zij door een tot nu toe onbekende man tegen een rijdende bestelbus werd geduwd.


De vrouw fietste rond 09.30 uur op de Regentesselaan toen er een andere fietser vanaf de Newtonstraat uit de richting van de Beeklaan aan kwam rijden. De vrouw kreeg geen voorrang van deze fietser en zei hier iets van. De man kwam vrijwel direct naast haar fietsen. Op het moment dat er een bestelbus aan kwam gaf de man haar opzettelijk een duw waardoor zij tegen de rijdende bestelbus aanviel en hard op de weg terecht kwam. De man fietste verder. De bestuurder van de bestelbus stapte uit en ontfermde zich over het slachtoffer. Toen gewaarschuwde agenten  ter plaatse kwamen was het slachtoffer aanspreekbaar. Zij had echter wel een hoofdwond, last  van haar rug, pijn aan haar benen en meerdere wonden aan haar vingers. De vrouw is vervoerd naar een ziekenhuis.

Signalement: man, ongeveer 18 en 25 jaar oud, op een fiets. Hij droeg een witte trui met een capuchon op. Hij is weggefietst  in de richting van het Regentesseplein.

De recherche van Den Haag-West zoekt getuigen van dit strafbare feit. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie, neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Dan via M 0800-7000.