Gewond na overlopen inbreker | Regio15.nl

Gewond na overlopen inbreker

Den Haag - Een 34-jarige Hagenaar raakte donderdag 22 december gewond nadat hij een inbreker had overlopen in zijn woning op de Middenstede. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. De politie onderzoekt het incident en zoekt getuigen.


De Hagenaar kwam rond 18.00 uur thuis en hoorde gerommel. Hij ging kijken en zag een onbekend persoon in zijn woning staan. De confrontatie liep uit op een worsteling, waarbij de inbreker de bewoner met een mes in zijn hand stak. De inbreker verliet de woning aan de achterzijde via het balkon en vertrok via de gezamenlijke tuin in onbekende richting. Het slachtoffer liet zich op de eerste hulp in het ziekenhuis helpen aan zijn verwondingen.

Signalement

De dader is een man tussen 20 en 25 jaar, 1.70 meter lang en van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij was in het donker gekleed en had witte gympen aan. 

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Neemt u dan contact op met M, Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.