Getuigen gezocht na overval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Getuigen gezocht na overval

Den Haag - De recherche zoekt getuigen van een overval op een supermarkt aan de Ingenhouszstraat op maandagavond 5 april.


Twee onbekende mannen bedreigden een medewerker van de winkel met een wapen en gingen er vandoor met een onbekend geldbedrag.

De overval gebeurde rond 19.45 uur. De verdachten gingen er na de overval te voet vandoor. Volgens getuigen gaat het om twee mannen met de volgende signalementen:

Man 1: ongeveer 25 jaar oud, ongeveer 1,60 meter lang, stevig postuur, Aziatisch uiterlijk, donkere kleding met capuchon, donkerblauwe grote rugzak, zwarte Nikeschoenen. grijs T-shirt. lichtblauw wegwerpmondkapje

Man 2: ongeveer 27 jaar oud, langer dan man 1, ongeveer 1,75 meter lang, dun postuu, donkere huidskleur, ongeschoren gezicht, baardje, donkere kleding met capuchon, grijs t-shirt, lichtblauw wegwerpmondkapje

Getuigen gezocht

De recherche is direct een onderzoek gestart naar de overval en is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de overval, of die op een andere manier over informatie beschikken. Heeft u informatie? Belt u dan met 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.