Vrouw overleden in hotel aangetroffen; verdachte aangehouden | Regio15.nl

Vrouw overleden in hotel aangetroffen; verdachte aangehouden

Wassenaar - In een hotelkamer aan de Zijdeweg in Wassenaar werd op maandag 3 januari een overleden vrouw aangetroffen.


Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Later op de avond werd een 32-jarige man uit Den Haag aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij het overlijden van deze vrouw.

Het 40- jarige slachtoffer uit Den Haag werd rond het middaguur door hotelpersoneel overleden in een hotelkamer aangetroffen. Hierop werd door de politie direct een groot onderzoek opgestart. Door rechercheurs van de forensische opsporing werd in de hotelkamer uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Voor het onderzoek werd een Team Grootschalige Opsporing, onder leiding van een officier van justitie samengesteld. Het onderzoek leidde die zelfde avond naar de identiteit van de verdachte. De verdachte werd rond 23.00 uur op het terrein van het vliegveld Schiphol aangehouden. De 32- jarige verdachte zit in beperkingen, dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Getuigenoproep

Het onderzoek naar het overlijden van het slachtoffer is in volle gang. Heeft u iets gezien of gehoord of meer informatie dat het onderzoek kan helpen, dan komt de politie graag in contact met u. U kunt hiervoor bellen met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kunt u via onderstaande knop het tipformulier invullen.