20-jarige man omgekomen bij brand Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs | Regio15.nl

20-jarige man omgekomen bij brand Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Zondagmiddag om 15.35 uur werd er melding gemaakt van een brand in een schuur bij een boerderij aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.


Het lichaam dat maandag werd gevonden in de afgebrande schuur is geïdentificeerd. Het gaat om een 20-jarige man uit Rotterdam. Woensdag wordt er sectie verricht op het lichaam van het dodelijk slachtoffer, om zo de doodsoorzaak te achterhalen. Ook zijn er in de afgebrande schuur spullen aangetroffen voor het produceren van verdovende middelen. Er wordt onderzoek verricht en daarbij wordt ook rekening gehouden met brandstichting. Inmiddels is er een groot team van rechercheurs op de zaak gezet, onder leiding van het Openbaar Ministerie.

Twee aanhoudingen

De schuurbrand groeide zondagmiddag al snel uit tot een grote brand en de brandweer rukte met groot materieel uit. Het onderzoek is gaande. In de omgeving werden al snel na de melding twee personen aangehouden. Hun rol bij de brand wordt onderzocht. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer. Momenteel zitten ze in beperkingen en woensdag worden zij voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Wij zoeken getuigen, mensen met meer informatie en camerabeelden uit de omgeving die kunnen helpen bij het onderzoek. Kunt u helpen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem contact met ons op! Dat kan eventueel ook anoniem. Zie de mogelijkheden hieronder.