Politie onderzoek poging overval | Regio15.nl

Politie onderzoek poging overval

Den Haag – Bij de pinautomaten aan het Jonckbloetplein hebben twee mannen donderdagochtend 3 december rond 08.00 uur geprobeerd twee geldlopers te overvallen. De recherche van bureau Laak onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Toen de geldlopers klaar waren met hun werkzaamheden en de ruimte achter de pinautomaten wilden verlaten, stonden de overvallers met een wapen voor de deur. De geldlopers konden de deur van de ruimte echter nog op tijd dicht doen, zodat de overvallers buitengesloten werden. Zonder buit gingen de twee mannen er vervolgens op een bromfiets vandoor.

De politie startte direct een technisch onderzoek alsmede een onderzoek in de omgeving. Volgens enkele getuigen die de politie al gesproken heeft, ging het om twee jonge mannen. De politie is echter op zoek naar nog meer getuigen van de overval of mensen die anderzijds informatie hebben over de daders. Zij kunnen contact opnemen met de recherche van bureau Laak, via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan met M, 0800-7000.