Cherry Zondervan (15) is weer terecht! | Regio15.nl

Cherry Zondervan (15) is weer terecht!

zondervanZoetermeer - De politie is op zoek naar de 15-jarige Cherry Zondervan. Zij werd donderdag 8 april om 20.10 uur waarschijnlijk tegen haar wil meegenomen door haar ex-vriend vanuit de buurt van een fastfoodrestaurant aan de Promenade in het Stadshart. Ze liep daar samen met twee vriendinnen in de richting van de Randstadrail toen haar ex-vriend hen benaderde en Cherry tegen haar wil meenam.


Hierbij kreeg één van haar vriendinnen een klap en Cherry een schop. Hij stapte vervolgens met haar op station Centrum-West op een voertuig van Randstadrail, in de richting van Den Haag. Haar vriendinnen alarmeerden de politie. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor. De politie is een groot onderzoek gestart.

Cherry heeft een licht getinte huidskleur en is 1.70 mtr lang. Ze heeft lang krullend bruin haar dat ze meestal vast draagt. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een witte broek met zwarte laarzen en een zwart shirt. Daaroverheen droeg ze een witte jas. Ook heeft ze een neuspiercing en draagt ze vaak grote oorbellen.

Haar ex-vriend heeft een donker getinte huidskleur en zwart haar. Hij heeft een Hindoestaans uiterlijk en een langwerpig gezicht. Hij is tussen de 1.80 en 1.85 mtr lang. Hij droeg een petje of capuchon.

Heeft u iets gezien dat de politie kan helpen Cherry op te sporen of weet u waar zij verblijft? Belt u dan de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900-8844. In urgente gevallen kunt u het alarmnummer 112 bellen. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met M. via 0800-7000.

UPDATE 09-04-2010 22:38 uur:

Vermiste Cherry Zondervan (15) terecht

Zoetermeer - De sinds donderdag 8 april vermiste Cherry Zondervan is weer terecht. Het rechercheteam dat onderzoek deed naar haar vermissing,  wist haar vrijdagavond 9 april om 21.30 uur in een hotel in Scheveningen te lokaliseren. Zij verbleef daar met de 18-jarige Zoetermeerder.

Het rechercheteam dat onderzoek deed naar haar verdwijning kreeg in de loop van de dag informatie dat zij en haar (ex) vriend waren gesignaleerd in het centrum van Den Haag. Bij de zoektocht in het centrum van Den Haag werden meerdere wijkbureaus betrokken en werden beelden van de Geïntegreerde Monitor Centrale (GMC) bekeken. In het begin van de avond kreeg het team informatie dat zij beiden vermoedelijk in Scheveningen verbleven.

De zoektocht werd in Scheveningen voortgezet en het spoor naar het tweetal leidde in de loop van de avond naar een hotel. Om 21.30 uur werden beiden in de hotelkamer aangetroffen. Het meisje verkeerde in ogenschijnlijke goede gezondheid. De 18-jarige werd direct aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Daar is de verdachte in verzekering gesteld. Hij wordt zaterdag 10 april in de loop van de dag gehoord. Het meisje werd opgevangen aan het politiebureau. Haar ouders reageerden opgelucht op het goede nieuws.

De 15-jarige Cherry Zondervan werd donderdag 8 april om 20.10 uur tegen haar wil meegenomen door haar (ex)vriend vanuit de buurt van een fastfoodrestaurant aan de Promenade in het Stadshart. De politie startte een groot onderzoek. In totaal werkten in verschillende samenstellingen circa 20 rechercheurs aan de zaak.