Mishandelde vrouw overleden | Regio15.nl

Mishandelde vrouw overleden

Zoetermeer • Een 54-jarige vrouw uit Zoetermeer is zondagavond 22 augustus in een ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een zware mishandeling. De politie in Zoetermeer is dringend op zoek naar getuigen.

De vrouw werd op het fietspad dat evenwijdig loopt aan de Randstadrail nabij de Voorweg door een nog onbekende man aangevallen en mishandeld. De vrouw raakte daarbij zwaargewond. Een voorbijganger trof het slachtoffer omstreeks 15.30 uur kort na de mishandeling buiten bewustzijn aan op het fietspad. De vrouw werd direct naar een ziekenhuis gebracht waar ze aan het einde van de dag aan haar verwondingen overleed.

Getuigen zagen vanaf de plaats waar het slachtoffer zwaargewond werd aangetroffen een man weglopen in de richting van het Stadshart. Een helikopter werd ingezet om luchtfoto's te maken van de omgeving waar de mishandeling plaatsvond. Ook zette de politie SMS-alert in.

Kunt u de politie helpen?
De politie zoekt getuigen van deze mishandeling met dodelijke afloop. Hebt u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die kan helpen om de dader van deze zware mishandeling op te sporen, neem dan contact op met de politie in Zoetermeer via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan 0800-7000.

Ook het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt deze week aandacht aan deze zaak. Kijk hiervoor naar http://www.avro.nl/tv/programmas_a-z/opsporing_verzocht/zaken_deze_week/20100824/zoetermeer_fatale_mishandeling.aspx