Inbrekers op de vlucht met gestolen goederen | Regio15.nl

Inbrekers op de vlucht met gestolen goederen

Zoetermeer - Een getuige zag woensdagavond 3 november rond 22.10 uur hoe drie jongeren er na een inbraak in een woning aan de Van Rijswijckschans met goederen onder hun armen vandoor gingen. Hij waarschuwde direct de politie.

Bij de woning troffen de gealarmeerde agenten de bewoners aan die inmiddels thuis waren gekomen. Op het eerste gezicht mistten zij verschillende elektronische apparatuur. De getuige had op de stoep voor zijn woning een controller van een spelcomputer gevonden. Deze waren de inbrekers vermoedelijk verloren tijdens hun vlucht.

Twee van de verdachten zijn ongeveer 18 jaar oud, ongeveer 1.60 meter lang, hebben een getinte huid en een tenger postuur. Beiden droegen een donker petje en een donkere, glimmende jas van het type Bomber. Beide verdachten droegen een donkere broek, waarvan een met een laag kruis. De derde persoon is ongeveer 15 jaar oud, ongeveer 1.50 meter lang en was eveneens donker gekleed.

De politie is op zoek naar getuigen van deze woninginbraak. Heeft u woensdagavond 3 november rond 22.10 uur iets verdachts gezien in de Van Rijswijckschans? Heeft u informatie over de drie verdachten of andere informatie die voor de politie bruikbaar kan zijn bij het oplossen van deze zaak? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.