Postbode bestolen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Postbode bestolen, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Twee verdachten beroofden woensdag 10 november om 16.40 uur een 44-jarige postbode van enkele postpaketten. De man bezorgde op dat moment een pakketje in de Portugaalstraat. De verdachten parkeerden hun grijze personenauto naast die van de postbode en haalden vervolgens enkele pakketjes uit zijn auto.

Toen de 44-jarige postbode dat ontdekte, probeerde hij te verhinderen dat de mannen met de pakketjes wegreden en ging voor hun auto staan. De verdachte die de auto bestuurde, gaf echter gas en reed hem aan. De postbode kwam hierdoor op de motorkap terecht en werd enkele meters meegesleurd, waarna hij op de grond viel. Het slachtoffer raakte bij de val gewond aan zijn hoofd en beide handen. De weggereden personenauto is vermoedelijk een grijze Sedan. Het kenteken van de wagen bevatte vermoedelijk twee keer de letter X. De bestuurder reed met hoge snelheid via de Poortugalstraat de Rijsoortstraat in.

Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.