Politie zoekt getuigen agressieve 'klant' | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen agressieve 'klant'

Voorburg - De politie is op zoek naar getuigen van een incident donderdag 11 november om 10.45 uur met een agressieve klant van een supermarkt aan de Koningin Julianalaan.

Een 33-jarige vrouw uit Voorburg reed met haar scooter stapvoets over het trottoir van het winkelcentrum 'de Julianabaan'. De vrouw wilde naar de supermarkt en plaatste haar scoooter nabij de winkel. Op dat moment liep een oudere man op haar af die met zijjn winkelwagentje opzettelijk tegen de vrouw aanreed omdat zij daar niet mocht rijden. Dat deed de man, aldus de 33-jarige, enkele keren. Bij de laatste keer viel de vrouw met haar scooter op de grond. De man fietste hierna weg richting de Mgr. van Steelaan. De vrouw reed de man achterna en sprak hem ter hoogte van het reisbureau aan. Hij bedreigde vervolgens de vrouw en fietste weg richting de Potgieterlaan. 

De man reed op een fiets met voorop een mandje met een AH-tas en een bloementjes tas aan de zijkant van de fiets. Hij is circa 55 tot 60 jaar oud, droeg een bril en een pet.. De man droeg een stoffen driekwart jas.

Bent u getuige geweest van het incident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de man op de fiets? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.