Vrouw op straat beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw op straat beroofd, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 31-jarige vrouw werd donderdag 11 november rond 19.00 uur nabij de Vossenrade beroofd van haar tas en smartphone.

De vrouw liep over het speelveld dat tussen de Hertenrade en Vossenrade ligt, toen er van achteren aan haar schouder werd getrokken en zij ten val kwam. Vervolgens trok de dader zowel de tas als de smartphone van de vrouw uit haar handen. Daarna ging hij er via de Vossenrade vandoor en rende weg in de richting van de Meppelweg.

Signalement

De dader is een negroïde man tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij heeft een tenger postuur en is tussen de 1.70 en 1.79 m lang. De man droeg een spijkerbroek en een grote, zwarte donsjas. De man had een sjaal voor zijn mond en neus en droeg een capuchon. Hij sprak vrijwel accentloos Nederlands.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.