Indonesisch restaurant overvallen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Indonesisch restaurant overvallen, politie zoekt getuigen

Twee onbekende mannen pleegden zondag 28 november een overval op Indonesisch restaurant Bogor aan de Van Swietenstraat. Zij bedreigden de aanwezigen, onder wie twee kleine kinderen, met een vuurwapen en gingen er daarna met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie zoekt getuigen.

De mannen kwamen omstreeks vijf uur ’s middags het restaurant binnen. Een van hen bedreigde de aanwezige klanten en personeelsleden met een vuurwapen. Onder hen waren twee kinderen van vier jaar. De overvallers eisten zowel geld van de klanten als van het personeel. Nadat zij dit hadden gekregen, gingen de mannen er vandoor in de richting van de Elandstraat.

Een van de overvallers is een donkere man. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een blauwe spijkerbroek en gympen. De tweede dader is een licht getinte man en vermoedelijk van Zuid-Europese komaf. Hij droeg een grijze jas met daarop een gele jas. Ook deze jas was voorzien van een capuchon. Evenals dader één droeg de man een spijkerbroek en gympen.

De politie zoekt mensen die mogelijk iets hebben gezien van de overval of iets wat daarmee verband zou kunnen houden. Zij kunnen contact opnemen met de recherche van Bureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.