Bewoner ontwijkt messteek betrapte inbreker | Regio15.nl

Bewoner ontwijkt messteek betrapte inbreker

Den Haag - Een inbreker die tijdens zijn ‘klus’ onverwachts oog in oog kwam te staan met een 44-jarige bewoner probeerde tijdens zijn vlucht de bewoner te verwonden met een mes.

Het middagslaapje van de 44-jarige Hagenaar in zijn woning aan de De Vliegerstraat werd dinsdag 30 november rond 17.00 uur bruut verstoord door gestommel op een lagere etage. De man ging zijn bed uit omdat hij dacht dat zijn vriendin was thuisgekomen. In plaats van met zijn vriendin stond hij echter plots oog in oog met een inbreker.

Deze riep iets naar een andere persoon die zich al op de tweede etage in de woning bevond. Deze man liep de trap af en probeerde tijdens zijn vlucht de bewoner met een mes te verwonden. De bewoner kon dit mes naar eigen zeggen maar ternauwernood ontwijken.

Verschillende politiemensen gingen in de omgeving onmiddellijk op zoek naar de twee verdachten. Dit bleef echter zonder resultaat. Bij een buurtonderzoek in de directe omgeving gaven alle aanwezige bewoners aan niets te hebben gezien.