Straatroof mislukt, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Straatroof mislukt, politie zoekt getuigen

Den Haag - De politie is op zoek naar getuigen van een mislukte straatroof. Een 31-jarige Hagenaar werd daarbij met een onbekende stof in zijn gezicht gespoten.

Het slachtoffer werd omstreeks negen uur 's avonds van achteren aangevallen op de 's-Gravenzandelaan. Een onbekende man sprong het slachtoffer op zijn rug en eiste geld. Daarop kwam een tweede man voor het slachtoffer staan en spoot hem met een spuitbus een onbekende substantie in het gezicht. Toen de 31-jarige weigerde geld af te staan, gingen de daders er vandoor in de richting van de Zoutkeetsingel. De man hield aan het incident een branderig gevoel in zijn gezicht over, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De daders zijn licht getinte mannen van ongeveer 20 jaar oud en circa 1.75 meter lang. Een van hen droeg een grijze jas met capuchon.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben of die getuige van de straatroof zijn geweest. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de recherche van Bureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.