Politie zoekt getuigen overval geloofswinkel | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen overval geloofswinkel

Den Haag - De politie zoekt getuigen van een overval op een winkel in religieuze artikelen aan de Theresiastraat. Twee verdachten overvielen vrijdag 10 december om 10.15 uur onder bedreiging van een vuurwapen de 80-jarige eigenaar van de zaak.

De man werd gedwongen tot afgifte van zijn portemonnee. Na de overval liepen de twee daders weg in de richting van de Cornelis Houtmanstraat. Politieagenten die direct een groot onderzoek instelden, zagen in de Altingstraat twee personen lopen die aan het signalement van de overvallers voldeden. Het tweetal, een 54-jarige Hagenaar en een 20-jarige man, werd hierop aangehouden. Uit onderzoek bleek al snel dat het tweetal niets met de overval te maken had. Zij zijn dan ook direct in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de daders wordt voortgezet.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.