Man beroofd, getuigen gezocht | Regio15.nl

Man beroofd, getuigen gezocht

Den Haag - Een 48-jarige is vrijdag 10 december beroofd op de Rhijnvis Feithlaan. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer parkeerde omstreeks vijf uur 's middags zijn auto ter hoogte van de pinautomaat in de straat. Toen de man uitstapte zag hij dat er een donkere auto  naast hem tot stilstand kwam. Uit deze auto stapten twee mannen, waarna de bestuurder een stukje verder reed. Op het moment dat de 48-jarige richting de Betje Wolffstraat liep, zag hij de twee mannen op zich afkomen. Een van hen had een groot mes in zijn handen. Onder bedreiging van dit mes moest de man het geld uit zijn portemonnee afstaan. Hierop stapten de mannen weer in de donkerblauwe auto, waarna zij er vandoor gingen in de richting van de Melis Stokelaan.

De twee daders zijn donkere mannen van 25 tot 30 jaar oud. Beiden zijn ongeveer 1.80 meter lang en hebben een normaal postuur. Een van de mannen droeg een zwarte jas en een zwarte muts, waaronder kroeshaar uitstak. De andere man had een bruine jas aan en een spijkerbroek. Deze man had kort kroeshaar. Van de bestuurder van de auto is slechts bekend dat het om een donkere man gaat. Ook van de auto is niet meer bekend dan dat het om een wat oudere, donkerblauwe auto gaat.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.