Politie zoekt getuigen woningoverval | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen woningoverval

Den Haag - De politie zoekt getuigen van een overval op een woning aan de Waalsdorperweg. Vermoedelijk drie mannen overvielen donderdag 23 december om 06.45 uur de bewoners.

De drie daders, die volgens de slachtoffers een Oost-Europeese uiterlijk hebben, wisten de woning aan de achterzijde te betreden. Zij bedreigden daarbij de 53-jarige bewoner en mishandelden de 38-jarige bewoonster.  Vermoedelijk namen de daders enkele persoonlijke bezittingen van de bewoners mee. Hierna vertrokken zij via de voorzijde van de woning in onbekende richting. De politie startte direct na het bekend worden van de overval een uitgebreid onderzoek. Daarbij werd onder andere een speurhond ingezet. De politie verstuurde een SMS-alert. Beide slachtoffers en in de woning aanwezige kinderen werden door de politie opgevangen. De GGD vervoerde de vrouw later ter controle naar het ziekenhuis.


Van één dader is een signalement bekend: Man: fors postuur. Hij droeg een Tibetaanse ijsmuts (met flappen) met motief en een donker kleurige jas.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.