Aanhoudingen na steekpartij Puccinistraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Aanhoudingen na steekpartij Puccinistraat

Den Haag - Na een vechtpartij in de Puccinistraat in de Haagse wijk Nieuw Waldeck zijn vanmiddag twee personen aangehouden.


Bij de vechtpartij zou volgens omwonenden ook zijn gestoken. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en ook hing de politiehelikopter enige tijd in de lucht.

Eén gewonde is ter plaatse verzorgd door het ambulancepersoneel en is daarna vervoerd naar het ziekenhuis. Omdat deze gewonde ook verdachte is van de vechtpartij, is de politie achter de ambulance aangereden naar het ziekenhuis.

De andere gewonde heeft zich na de vechtpartij gemeld op het politiebureau aan de Aaltje Noorderwierstraat. Daar is hij verzorgd aan zijn verwondingen en is daarna ook naar het ziekenhuis vervoerd. Ook deze persoon wordt als verdachte aangemerkt.

Voor de gewonde persoon op het politiebureau was de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam gealarmeerd, maar de inzet daarvan is later geannuleerd.

Familieleden van het slachtoffer/de verdachte bij het politiebureau hebben daar op straat een fotograaf aangevallen en mishandeld. Ook een politieagent werd daarbij mishandeld. Er zijn twee aanhoudingen verricht.

Video en foto's: o.a. Nick van der Toorn 

5jQYCf.JPG

VtAAJ9.JPG

fiHwcc.JPG

a3j4f8.JPG

XCObyz.jpg

JSKfS9.JPG

X4NIlq.JPG

eBF0EY.JPG

NJbWGl.JPG

k6hlEZ.JPG

r9h7px.JPG

kzGPCd.JPG

De situatie bij het politiebureau.

pMGVic.jpg

RuUjd5.jpg